Forum upgraded - looks wacky? - how to fix

This Forum is for Puch Motorcycle related topics.
Post Reply
User avatar
fastback
Site Admin
Posts: 343
Joined: Thu Sep 17, 2009 7:01 am
Location: Toronto, ON, Canada

Forum upgraded - looks wacky? - how to fix

Post by fastback » Fri Jan 13, 2017 3:09 am

You may notice a few changes - I upgraded to the latest version and the upgrade wiped out most of the graphics - cobbled them back together.

If your page looks something like below, with repeating graphics and open menus
Image
you need to clear your browser cache.
Your computer is storing an old version of the site CSS - it's like putting on your riding jacket from 30 years ago...

Let me know if you find any other problems!
Cheers,
Phil
the world isn't round, it's twisted and bent
http://www.nortonfastback.com

1970 750 Fastback
1978 Vespa P125X
1968 Puch/Allstate M125
1966 Puch/Allstate 250
egr88
Posts: 919
Joined: Sun Apr 17, 2011 8:39 am
Location: Australia

Re: Forum upgraded - looks wacky? - how to fix

Post by egr88 » Sat Jan 14, 2017 5:35 am

legend!
1954 175 SV - restored
1951 250 TF - patina runner
TL, and SL in parts for future restoration
www.facebook.com/puchpartsaustralia
User avatar
fastback
Site Admin
Posts: 343
Joined: Thu Sep 17, 2009 7:01 am
Location: Toronto, ON, Canada

Re: Forum upgraded - looks wacky? - how to fix

Post by fastback » Wed Sep 20, 2017 6:17 pm

Hi guys,

I've updated the forum again to the latest version to avoid getting a $5/mth additional charge for legacy PHP support. :?

I'll get around to tweaking the graphics, but if you have weird display issues, clear/delete your browser cache!

Keep all those projects coming - I'm about t do a rebuild this winter so I'll be a bit more active! :D

Cheers,
Phil
the world isn't round, it's twisted and bent
http://www.nortonfastback.com

1970 750 Fastback
1978 Vespa P125X
1968 Puch/Allstate M125
1966 Puch/Allstate 250
Post Reply